LED Brillen met licht

LED Brillen met licht

Artikelcode: LGL-000008
600 Stuks in voorraad
Quantity Price per Unit Total amount
300 €--,-- €--,--
- Geschikt voor kinderen en volwassenen.
- Voorzien van 10 heldere LED lampjes
- Werkt op 3 x AG13 batterijen
- De batterijen zitten al in het product.
- Batterijen zijn vervangbaar.
Toevoegen aan winkelwagen

Bril met lampjes?
Bent u voor uw feest of evenement echt op zoek naar een bijzonder artikel?
Kijk dan eens bij ons assortiment verlichte feestbrillen, deze brillen zijn voorzien van batterijen en een aan/uit schakelaar - perfect voor uw evenement of feest - en uiteraard niet duur.

De leukste brillen met lampjes ?

GlowFactory importeert en distribueert diverse feestartikelen door heel Europa. De nadruk ligt met name op glowsticks en artikelen die licht geven in het donker. Deze artikelen leveren wij direct uit voorraad uit ons magazijn in Alphen aan den Rijn. 

Ook het is mogelijk om deze artikelen onder uw eigen label te produceren. Hierbij moet u denken aan een eigen verpakking, omdoos of eventueel een winkel display waar u (onder eigen label) deze producten kunt verkopen.

Groothandel en importeur van feestartikelen

Bent u op zoek naar een artikel wat niet bij ons op de website staat?
Vraag dan dan gerust naar de mogelijkheden, door onze goede contacten in China en Taiwan kunnen wij het gewenste artikel vaak snel voor u vinden.

Ook wederverkopers op Amazon zijn wij van dienst, voor enkele klanten importeren wij exclusief bepaalde artikelen die men op Amazon verkoopt. Deze artikelen zijn dan vaak voorzien van een eigen barcode en opdruk op de dozen. Hierbij blijft u de concurrentie voor en bent u niet in te halen voor concurrenten.